Styrelse och revisor

SV
Stefan Vilhelmsson

Styrelseordförande

Stefan Vilhelmsson, född 1961, med en bakgrund som utbildad lärare i idrott och biologi, har sedan övergången till näringslivet gjort betydande intryck inom ledarskap och affärsutveckling. Som ordförande för Future Gaming Group AB sedan 2016, samt i sina roller i Falvir AB och Bangerhead AB, har Stefan visat en stark förmåga att driva företag framåt med sitt strategiska tänkande och ledarskapskompetenser.

NA
Niklas Axelsson

Styrelseledamot

Niklas Axelsson, född 1986, är en pedagog med specialisering inom idrott & hälsa och engelska. Hans karriär är präglad av ett djupt engagemang i utbildningssektorn, där han framgångsrikt har kombinerat sin passion för idrott med sitt yrke. Niklas är känd för sin förmåga att inspirera och vägleda genom sina pedagogiska metoder, vilket gör honom till en värdefull tillgång i bolagets kommande uppdrag.

JN
Jesper Nord

Styrelseledamot

Jesper har en kandidat inom Industridesign med fokus på produktutveckling, användarvänlighet och affärsutveckling från Lunds Tekniska högskola samt studerat App-utveckling på Yrkeshögskolan i Göteborg med fokus på programmering, UX design och interaktionsdesign. Han har senast suttit som VD i Safe Lane Gaming som är noterat på NGM Nordic SME. Jesper har sedan 2011 arbetat som egenföretagare och som anställd inom app- och webbplatsutveckling, interaktionsdesign, digital design, affärsutveckling och projektledning.

RB
Robin Bäcklund

Styrelseledamot

Robin är VD för PixelFox AB som är noterat på NGM Nordic SME. Robin har drivit och arbetat med flertal bolag inom noterad miljö och har bred kunskap om den regulativa administrationen. Robins kompetensområden inkluderar företagsadministration, utveckling & programmering, produktutveckling samt ny teknologi som AI och blockkedjor.

TJ
Thomas Jönsson

Huvudansvarig revisor

Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB