Pressmeddelande
Ny Hemsida Lanserad för Evolear – Förhandsbyggande av Intresse Inför lanseringen av plattformen

MyFirstApp har idag lanserat den nya hemsidan för bolagets utbildningsplattform, Evolear (www.evolear.com). Denna webbplats har skapats för att engagera och informera våra tidigare och potentiella kunder, såsom kommuner, skolor och föräldrar, och bygga en förväntan inför plattformens officiella lansering senare under fjärde kvartalet 2023.

För att säkerställa en global räckvidd och inkluderande tillgång, är hemsidan tillgänglig på flera språk och erbjuder transaktioner i olika valutor. Detta återspeglar behovet att nå en diversifierad kundbas, vilket även framgångsrikt har visat sig i våra andra plattformar, såsom 10Monkeys, där en betydande del av den betalande kundbasen är icke-engelskspråkig.

Om Evolear
Evolear är en ny strategisk produkt från MyFirstApp som använder artificiell intelligens för att skapa en personlig och dynamisk inlärningsupplevelse. Genom AI-drivna algoritmer erbjuder Evolear skräddarsydd utbildning som anpassas efter varje användares förmåga och framsteg, vilket leder till en mer individuell och effektiv pedagogik. Evolear är tänkt att bli en central del av MyFirstApps tjänsteutbud och kommer att integreras med befintliga appar samt utgöra en grund för framtida lärplattformar, spel och tjänster.För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Nord, VD MyFirstApp Sweden AB (publ)
Mobile: +4673 329 13 29
Email: jesper@myfirstapp.com

MyFirstApp Sweden AB (publ)
MyFirstApp är ett IT-bolag. Bolaget erbjuder ett utbud av digitala tjänster, huvudsakligen bestående av digitala applikationer specialanpassade för barn. Lösningarna används av ett flertal förskolor där apparna är anpassade med olika utvecklingsnivåer för lärande och personlig utveckling. Apparna går under olika namn och berör exempelvis enkel matematik och kognitiva förmågor.