Regulatoriskt Pressmeddelande
MyFirstApp lanserar Evolear – AI-plattform för skräddarsydd utbildning

Stockholm 2023-12-21

MyFirstApp lanserar idag Evolear (https://evolear.com/), en AI-driven plattform för individuell utbildning, nu tillgänglig i betaversion. Plattformen erbjuder en rad pedagogiska verktyg och resurser anpassade för lärare och föräldrar globalt. Genom att integrera AI med utbildningsinnehåll, syftar Evolear till att förbättra och anpassa lärandeupplevelserna för elever och barn globalt.

Kärnan i Evolear är AI. Plattformen analyserar kontinuerligt varje användares framsteg och kunskapsnivå. Detta möjliggör en dynamisk anpassning av frågor och utmaningar, skräddarsydda för varje elevs unika lärande.

Föräldrar och lärare kontrollerar allt via Evolears användarportal. Denna portal är ett kraftfullt verktyg för att följa barnens framsteg. Föräldrar och lärare kan använda insikterna från plattformen för att effektivt stödja barnens utbildning och bidra till deras lärande.
 


Som en del av Evolears lansering, presenterar MyFirstApp också deras första spelapp, MineMath (http://minemath.com/). Detta webbaserade 3D-spel är integrerat med Evolear som erbjuder barnen individuellt anpassade pedagogiska utmaningar, förpackade i ett fängslande och interaktivt spel. Med funktioner som karaktärsbyggnad och kreativa överraskningar, sätter MineMath en ny standard för lärande genom lek.
 

MyFirstApp har redan börjat engagera koncernens nätverk av kunder och användare genom att bjuda in dem till att testa Evolear. Genom deras tidiga interaktioner och feedback, ser vi fram emot att fortsätta utveckla och anpassa plattformen. Samtidigt uppmuntrar vi nya kunder att aktivt delta i detta skede. Vi välkomnar feedback och insikter för att ytterligare förbättra användarupplevelsen och utveckla nya funktioner.

Avslutningsvis ser MyFirstApp en betydande potential i Evolear. Plattformens utformning för skalbarhet och dess tillgänglighet på flera av världens mest talade språk gör den idealisk för global expansion. Denna mångsidighet, kombinerat med dess innovativa AI-drivna funktioner, positionerar Evolear som en potentiell framtida ledare inom digital utbildning.För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Nord, VD MyFirstApp Sweden AB (publ)
Mobile: +4673 329 13 29
Email: jesper@myfirstapp.com

MyFirstApp Sweden AB (publ)
MyFirstApp är ett IT-bolag. Bolaget erbjuder ett utbud av digitala tjänster, huvudsakligen bestående av digitala applikationer specialanpassade för barn. Lösningarna används av ett flertal förskolor där apparna är anpassade med olika utvecklingsnivåer för lärande och personlig utveckling. Apparna går under olika namn och berör exempelvis enkel matematik och kognitiva förmågor.