Pressmeddelande
ObsteCare presenteras på Laikas investerarevent den 24 februari

 ObsteCare befinner sig i ett spännande läge. Kontrakt är tecknade med nya distributionspartners och ett nytt CE-märkt produktsystem har precis släppts. Bolaget genomför inom kort en företrädesemission. ObsteCares vd Carina Lindqvist presenterar bolaget på Investerarjakten, ett livesänt investerarevent som arrangeras av Laika Consulting tillsammans med Direkt Studios. Efter presentationen hålls en frågestund.

Onsdagen den 24 februari  kl 12.30 livesänds presentation och frågestund på https://www.investerarbrevet.se/inbjudan-till-investerarjakten-live-24-februari/

Presentationen publiceras sedan på ObsteCares webbsida, under Investerare och fliken videor.

 

För mer information kontakta;

Carina Lindqvist, vd

Mobil: +46 (0) 70 633 41 25

carina.lindqvist@obstecare.com

 

Om ObsteCare AB (publ)

ObsteCare är ett life science-bolag som erbjuder innovativa lösningar för förlossningsvården. Lösningarna innefattar en patenterad datorbaserad metod för övervakning av förlossningar, mät- och analysutrustning, samt diverse tillhörande utbildningspaket. Genom att mäta laktatnivån (mjölksyrahalten) i fostervatten, får förlossningspersonalen en nyckelinformation man inte tidigare haft om kvinnans och livmoderns status och förmåga. Det är ett viktigt verktyg för att individanpassa användningen av värkstimulerande dropp och skräddarsy varje förlossning. På så vis kan rätt vård sättas in i rätt tid vid värksvaga förlossningar, som drabbar 40 % av alla kvinnor som föder barn för första gången. AFL®-systemet är CE-märkt i enlighet med det medicintekniska regelverket inom EU. Produkterna säljs genom ett distributörsnätverk. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market (kortnamn: OBST). Se vidare www.obstecare.se.