Pressmeddelande
MyFirstApp ger lägesuppdatering för dotterbolaget 10Monkeys

Stockholm - 2023-09-05

Efter förvärvet tidigare i år, är MyFirstApp glada att meddela en positiv utveckling för dotterbolaget 10Monkeys. Under den senaste perioden har 10Monkeys noterat en ökning av både aktivitet och försäljning.

När skolorna nu återgår till normalläge och intresset för utbildning växer, efter en lugnare sommarperiod, står det klart att 10Monkeys spelar en vital roll i att stödja elevers lärande. Detta återspeglas i bolagets uppåtgående siffror och den växande kundbasen.

Vi är mycket nöjda med utvecklingen hos 10Monkeys sedan förvärvet. Det är uppmuntrande att se att skolor och utbildningsinstitutioner återigen prioriterar kvalitativt digitalt lärande, och vi är stolta över att 10Monkeys kan vara en del av den resan.
- VD Jesper Nord.

MyFirstApp fortsätter att stödja och utveckla 10Monkeys för att säkerställa att bolaget förblir i framkant när det gäller att erbjuda innovativa utbildningslösningar.För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Nord, VD MyFirstApp Sweden AB (publ)
Mobile: +4673 329 13 29
Email: jesper@myfirstapp.com

MyFirstApp Sweden AB (publ)
MyFirstApp är ett IT-bolag. Bolaget erbjuder ett utbud av digitala tjänster, huvudsakligen bestående av digitala applikationer specialanpassade för barn. Lösningarna används av ett flertal förskolor där apparna är anpassade med olika utvecklingsnivåer för lärande och personlig utveckling. Apparna går under olika namn och berör exempelvis enkel matematik och kognitiva förmågor.