Pressmeddelande
MyFirstApp: kommer att lansera Evolear-betan enligt plan

Stockholm, Sverige – 2023-12-15

MyFirstApp Sweden AB, som ska bli ledande inom AI-baserad pedagogisk teknologi, är stolta över att meddela att de är i slutskedet av utvecklingen för betalanseringen av Evolear. Denna innovativa plattform, som kommer att lanseras före jul och erbjuder en unik och personanpassad lärandeupplevelse till barn över hela världen.

Evolear – En ny era inom Ed-tech
Evolear är en revolutionerande AI-baserad plattform, skräddarsydd för att förbättra lärandet genom individanpassad pedagogik. Plattformen anpassar sig dynamiskt till varje elevs förmågor och framsteg, och förvandlar det traditionella pedagogiska landskapet med sina skräddarsydda utmaningar och interaktiva funktioner.

Når ut till en global publik
Vi är exalterade över att kunna erbjuda detta banbrytande pedagogiska verktyg till barn världen över, lagom till julhelgen. Genom att utnyttja vårt omfattande nätverk, kommer Evolear att introduceras till över 300 000 lärare och föräldrar under de första tre månaderna, och sprida glädjen i att lära sig långt och brett.

Ord från VD
Det är fantastiskt roligt att kunna erbjuda denna interaktiva och underhållande läroplattform till barn runt om i världen inför julen. Evolear är inte bara en produkt; det är ett bevis på vårt engagemang för att göra utbildning engagerande och tillgänglig. Vi har själva med hjälp av svensk skolpedagogik skapat förutsättningarna för vår motor att skapa relevanta frågor i vårt första spel MineMath. Med vår befintliga användarbas hoppas vi på att göra ett betydande avtryck inom området för pedagogisk teknologi,” säger Jesper Nord, VD för MyFirstApp Sweden AB.För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Nord, VD MyFirstApp Sweden AB (publ)
Mobile: +4673 329 13 29
Email: jesper@myfirstapp.com

MyFirstApp Sweden AB (publ)
MyFirstApp är ett IT-bolag. Bolaget erbjuder ett utbud av digitala tjänster, huvudsakligen bestående av digitala applikationer specialanpassade för barn. Lösningarna används av ett flertal förskolor där apparna är anpassade med olika utvecklingsnivåer för lärande och personlig utveckling. Apparna går under olika namn och berör exempelvis enkel matematik och kognitiva förmågor.