Pressmeddelande
VD-uppdatering

Utveckling och fler lanseringar
Jag och teamet arbetar idag med att vidareutveckla och uppdatera våra befintliga mobilappar samt att lansera nya spännande applikationer för att tillfredsställa fler användare världen över. Vi arbetar med vår grundplattform för att enklare kunna distribuera fler appar framöver under 2023 där första steget är att lansera fler spel på Google Play för att nå fler användare.

Oomcha - music in your hands
Oomcha, vilket är vår senaste mobilapplikation som nyligen gick ut i beta-test. Oomcha ligger i linje med vår strategi där vårt team har valt att göra en helt ny typ av dansapplikation som använder sig av gyroskopstekniken i våra moderna telefoner. Oomcha skapar en ny dansform där du som användare håller takten med telefonen och tävlar mot vänner. Appen finns att installera här på App Store. Den är till för alla och är ett enkelt sätt för att få fler att röra på sig. Vi arbetar idag med riktade kampanjer via TikTok för mäta intresset och användandet av spelet innan vi vidareutvecklar än mer.

VD Jesper Nord
Framledes ska vi fortsätta skapa applikationer med högkvalitativt utvecklings- och utbildningsinnehåll som hjälper ditt barn att utveckla avgörande färdigheter och lära sig om världen omkring dem på ett roligt och engagerande sätt.

Jag vill också med denna uppdatering tacka alla befintliga- och hälsa nya aktieägare välkomna på bolagets fortsatta resa i en ny skepnad. Parallellt med vårt operationella arbete kommer bolaget genomgå en ny noteringsprocess och vi ser fram emot fortsatt gott samarbete med Spotlight Stock Market.

Gott nytt och välkomna till MyFirstApp!

För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Nord, VD ObsteCare AB
Mobile: +4673 329 13 29
Email: jesper@myfirstapp.com

ObsteCare AB
ObsteCare AB är numera ett IT-bolag inom Ed-Tech och erbjuder applikationer skapade för att passa små- och förskolebarns utvecklingsnivåer.