Pressmeddelande
MyFirstApp forts├Ątter dess samarbete med influencern Fozi Mozi

Stockholm 2023-07-05

Bolagets samarbete med en av Mellanösterns ledande influencer Fozi Mozi fortlöper. Efter utvärdering av den initiala aktiveringen har vi publicerat en ny video som redan har anskaffat sig fler visningar än den första publicerade aktiveringen.

MyFirstApp kommer kontinuerligt fortsätta att utvärdera samarbetet och vid fortsatt positivt utfall förlänga och utveckla samarbetet ytterligare.

För mer information om Fozi Mozi, se youtube.com/@fozimozi

Om Fozi Mozi:
Fozi Mozi & Tutti är en välkänd utbildnings- och underhållningskanal på YouTube som lockar miljontals arabisktalande barn över hela världen. Med ett brett utbud av 2-6 minuter långa klipp med sånger, sketcher, nyheter och andra roliga men lärorika aktiviteter tar engagerar Fozi Mozi en stor yngre målgrupp.För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Nord, VD MyFirstApp Sweden AB (publ)
Mobile: +4673 329 13 29
Email: jesper@myfirstapp.com

MyFirstApp Sweden AB (publ)
MyFirstApp är ett IT-bolag. Bolaget erbjuder ett utbud av digitala tjänster, huvudsakligen bestående av digitala applikationer specialanpassade för barn. Lösningarna används av ett flertal förskolor där apparna är anpassade med olika utvecklingsnivåer för lärande och personlig utveckling. Apparna går under olika namn och berör exempelvis enkel matematik och kognitiva förmågor. Bolaget gick tidigare under namnet Obstecare.