Regulatoriskt Pressmeddelande
MyFirstApp presenterar plattformen MineMath: Första produkten i bolagets AI-satsning inom digital utbildning


Stockholm, 27-09-2023

MyFirstApp presenterar en första inblick på sin kommande konsumentprodukt, MineMath, som en del av bolagets AI-satsning, Evolear. MineMath är ett innovativt mattespel designat för barn i åldrarna 5-11 år, och är utvecklat för att leverera personliga matematiska utmaningar anpassade till varje användares kunskapsnivå. Genom att använda Evolear AI, säkerställer MineMath en kontinuerlig och anpassad inlärningsupplevelse för varje barn.

"Vi är mycket entusiastiska över att ge en försmak av MineMath till våra aktieägare. Det representerar ett stort steg framåt i vår strävan att revolutionera digital utbildning och göra inlärning mer tillgänglig och anpassningsbar för alla barn" säger Jesper Nord, VD för MyFirstApp.
Om MineMath
MineMath är skapat för att engagera och utmana unga sinnen och hjälpa dem att utveckla sina matematikkunskaper på ett roligt och interaktivt sätt. Genom att använda AI-teknologi från Evolear, anpassar MineMath sig kontinuerligt till varje användares framsteg och förmågor, och erbjuder personliga utmaningar som främjar kontinuerlig utveckling och inlärning.

Utveckling och lansering

Produkten är för närvarande under utveckling, och MyFirstApp står fast vid sin initiala tidsplan om att officiellt lansera MineMath och Evolear under fjärde kvartalet. "Vi är engagerade i att leverera en produkt av högsta kvalitet och ser fram emot att se hur MineMath kommer att transformera inlärningslandskapet för unga elever" tillägger Jesper Nord.

Läs mer om Evolear i tidigare pressmeddelande enligt nedan:

https://spotlightstockmarket.com/sv/market-overview/nyheter/nyhets-artikel/?id=96570&publisher=370För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Nord, VD MyFirstApp Sweden AB (publ)
Mobile: +4673 329 13 29
Email: jesper@myfirstapp.com

MyFirstApp Sweden AB (publ)
MyFirstApp är ett IT-bolag. Bolaget erbjuder ett utbud av digitala tjänster, huvudsakligen bestående av digitala applikationer specialanpassade för barn. Lösningarna används av ett flertal förskolor där apparna är anpassade med olika utvecklingsnivåer för lärande och personlig utveckling. Apparna går under olika namn och berör exempelvis enkel matematik och kognitiva förmågor.