Regulatoriskt Pressmeddelande
10Monkeys säkrar via återförsäljare partnerskap i Australien

Stockholm - 2023-09-22

MyFirstApp är glada att meddela att vi har mottagit över 10 ordrar genom en underleverantör för att erbjuda vår dotterbolagsplattform, 10Monkeys, till bibliotek över hela Australien. Underleverantören, som är baserad i Australien, har säkrat avtal med flera individuella bibliotek utspridda över landet.

Detta partnerskap innebär återkommande licensiering av 10Monkeys-plattformen och uppskattas att generera en återkommande årlig försäljning om 200,000 SEK. Vi är entusiastiska över denna utveckling och kommer att fortsätta fokusera på denna typ av affärsutveckling och försäljning. Vi ser ett tydligt intresse och en stark affärsmodell i att licensiera vår plattform till företag, kommuner och andra organisationer.

Vi ser fram emot att fortsätta vår expansion och att stärka vårt samarbete med bibliotek och andra institutioner runt om i världen, och vi är övertygade om att detta kommer att bidra till en fortsatt positiv tillväxt för MyFirstApp och 10Monkeys.För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Nord, VD MyFirstApp Sweden AB (publ)
Mobile: +4673 329 13 29
Email: jesper@myfirstapp.com

MyFirstApp Sweden AB (publ)
MyFirstApp är ett IT-bolag. Bolaget erbjuder ett utbud av digitala tjänster, huvudsakligen bestående av digitala applikationer specialanpassade för barn. Lösningarna används av ett flertal förskolor där apparna är anpassade med olika utvecklingsnivåer för lärande och personlig utveckling. Apparna går under olika namn och berör exempelvis enkel matematik och kognitiva förmågor.