Regulatoriskt Pressmeddelande
MyFirstApp ingÄr betalt samarbete med influencern Fozi Mozi.

Stockholm - 2023-05-24

I linje med vår kommunicerade plan har vi nu inlett intensifiering av våra tillgångar/tjänster. Ett initialt steg är ett betalt samarbete med influensen Fozi Mozi, Mellanösterns ledande influencer. Det betalda samarbetet går ut på att exponera MyFirstApps applikationer mot miljontals arabisktalande barn världen över genom en serie underhållande och lärorika videor. Fozi Mozi & Tutti har en omfattande samling av 968 videor, 9.73 miljoner prenumeranter och över 8.6 miljarder visningar. Det är idag svårt att uppskatta det ekonomiska utfallet av detta samarbete.

För mer information om Fozi Mozi, se youtube.com/@fozimozi

Om Fozi Mozi:
Fozi Mozi & Tutti är en välkänd utbildnings- och underhållningskanal på YouTube som lockar miljontals arabisktalande barn över hela världen. Med ett brett utbud av 2-6 minuter långa klipp med sånger, sketcher, nyheter och andra roliga men lärorika aktiviteter tar engagerar Fozi Mozi en stor yngre målgrupp.För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Nord, VD MyFirstApp Sweden AB (publ)
Mobile: +4673 329 13 29
Email: jesper@myfirstapp.com

MyFirstApp Sweden AB (publ)
MyFirstApp är ett IT-bolag. Bolaget erbjuder ett utbud av digitala tjänster, huvudsakligen bestående av digitala applikationer specialanpassade för barn. Lösningarna används av ett flertal förskolor där apparna är anpassade med olika utvecklingsnivåer för lärande och personlig utveckling. Apparna går under olika namn och berör exempelvis enkel matematik och kognitiva förmågor. Bolaget gick tidigare under namnet Obstecare.