Pressmeddelande
MyfirstApp Sweden: VD-uppdatering vision och framtiden för bolaget

I början på Mars 2024 blev bolagets VD Jesper Nord intervjuad av Per Stolt från Dagens börs, läs hela intervjun här. Idag uppdaterar bolaget ytterligare kring hur bolaget framgent kommer arbeta för expansion och ökad försäljning.MyfirstApp’s strategi är att erbjuda bolagets kunder och användare en kontinuerlig och effektiv pedagogik. För att uppnå detta så har bolaget utvecklat AI-systemet och strategin Evolear. Genom att använda en utvecklad, anpassad och tränad AI-driven algoritm, kan Evolear leverera skräddarsydda uppgifter som anpassas dynamiskt baserat på användarens förmågor och framsteg.

Bolagets mål är att MyfirstApp ska växa organiskt genom att integrera alla existerande MyFirstApp tjänster mot Evolear samt genom förvärv av nya genrer för utbildning, såsom historia, geografi och naturkunskap,

Under 2025 planerar vi att lansera en ny produkt, My First World som är en interaktiv värld där användaren bjuds in i ett pedagogiskt äventyr. My First World kommer kombinera underhållning med ett oändligt antal utmaningar baserat på läroplaner med hjälp av bolagets AI-produkt Evolear.

Under 2024 kommer 10 Monkeys lansera en uppdaterad version av den globala skoltävlingen Mattematchen som tidigare år varit en succé. Detta är ett led i att ytterligare integrera 10 Monkeys i fler skolors befintliga lärandesystem.För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Nord, VD MyFirstApp Sweden AB (publ)
Mobile: +4673 329 13 29
Email: jesper@myfirstapp.com

MyFirstApp Sweden AB (publ) 
MyFirstApp koncernen är ett edtech-bolag som erbjuder ett brett utbud av pedagogiska spel och applikationer genom våra varumärken Evolear, 10Monkeys, TalesTime och MyFirstApp världen över. Vårt engagemang är att främja barns lärande och utveckling inom områden som matematik, språk och kognitiva färdigheter, genom att tillhandahålla roliga och interaktiva verktyg anpassade för olika åldrar och utvecklingsstadier